Kontakt os

VVS

VVS

Hos Himmerland Gas & Olie Teknik ApS har vi d. 1. december 2018 indgået samarbejde med Arne Bach Pedersen VVS i Farsø, ved Mikael Sadolin Pedersen. Hen over de næste 3 år vil firmaet stille og rolig overgå til Mikael og han vil føre firmaet videre i samme ånd som i dag.

Vi udfører alle VVS opgaver inden for faget, og sætter en ære i at lave alle former for opgaver, store som små. Så har du en vandhane der drypper, et toilet der løber, eller skal have helt nyt badeværelse, bryggers, køkken m.m. så lad os klare arbejder.

Alle VVS arbejdet bliver udført af autoriserede VVS’ere, fra Arne Bach Pedersen VVS ApS. Hvor du ikke alene får en VVS montør der er autoriseret, men også en montør med mange års erfaring.

Vi arbejder blandt andet med:
– VVS-installationer
– Udskiftning af armaturer
– Renovering/ombyg af badeværelser, bryggers, køkkener m.m.
– Installering og vedligeholdelse af varmesystemer
– Installering af gulvvarme
– Afløb og kloaker
– Rør og pumper

AKUT VVS – VI RYKKER UD

Vi rykker også gerne ud akut, hvis du står med et sprunget vandrør eller an anden akut vandskade. Vi lægger vægt på at give os god tid til vores kunder, og sørger for at det som udgangspunkt er et kendt ansigt der kommer til husstanden. På den måde skaber vi stor tillid mellem os og vores kunder.

Står du med et akut VVS problem kontakt Arne Bach Pedersen VVS på Tlf.: 98 63 30 22