VVS

Hos Himmerlands Gas-Olie & VVS Teknik ApS udfører vi alt VVS-arbejde inden for faget. Vi sætter en ære i at lave alle former for opgaver, om det så er store eller små. Så hvis du har en vandhane, der drypper, et toilet, der løber, eller skal have et helt nyt badeværelse, så lad os klare arbejdet.

 

Alt VVS-arbejde bør blive udført af en autoriseret VVS-installatør. Med Himmerlands Gas-Olie & VVS Teknik ApS får du ikke alene en autoriseret VVS’er men en professionel, der har over mange års erfaring i branchen.

Vi arbejder blandt andet med:
- VVS-installationer
- Udskiftning af armaturer
- Renovering/ombyg af badeværelse
- Installering og vedligeholdelse af varmesystemer
- Installering af gulvvarme
- Afløb og kloaker
- Rør og pumper

 

Akut VVS - Vi rykker ud
Vi rykker også gerne ud akut, hvis du står med et sprunget vandrør eller en anden akut vandskade. Vi lægger vægt på at give os god tid til alle vores kunder og sørger for, at det er den samme person, der er tilknyttet til husstanden. På denne måde har vi skabt stor tillid hos vores kunder, der nu har været faste gennem mange år.

Står du med et VVS-problem, eller skal du have installeret et nyt varmesystem, bygget nyt badeværelse eller en helt fjerde ting, så kontakt os på telefon 98 62 41 90 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.