Pillefyr & Biobrændsel

Med biobrændsel i form af eksempelvis et træpillefyr eller en stokerkedel får du en billigere og mere miljøvenlig varmeforsyning sammenlignet med et oliefyr eller en gaskedel.

Træpillefyr og stokerkedel - CO2 Neutralt
Biobrændsel er kendetegnet ved at være CO2-neutralt, da der fyres med enten træpiller, flis, korn, halm eller andet naturligt brændsel. Derved får du et mere effektivt og miljørigtigt varmesystem, der heller ikke kræver stor vedligeholdelse.

Biovarme til alle slags ejendomme

Alle husstande med egen varmeforsyning kan få deres olie- eller gasfyr erstattet med biobrændsel.

 

Himmerlands Gas-Olie & VVS Teknik ApS sørger for at fjerne den gamle kedel/fyr og installerer det nye varmesystem og kan også stå for den årlige service eller reparation af anlægget. På den måde er du sikret en professionel og kvalitetsbevidst montering.

Vi rådgiver jer omkring jeres pillefyr
Vi lægger vægt på en god kontakt med vores kunder. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til biobrændsel eller om, hvorvidt det er den rigtige løsning for dit hjem og din økonomi.

Kontakt os på telefon 98 62 41 90 eller mail post@himmerlands-gas-olie.dk

TS Akkumuleringsbeholder - Akkumuleringsbeholdere til brug sammen med fastbrændselskedler, jordvarmeanlæg, solvarme m.v.